Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Επίσημη πρόσκληση στα σχολεία για συμμετοχή στο *1h Camp robot for kids 2016*







                                                                                                         25/2016
Προς                                                                                                 12-4-16
Α/Θμια και Β/Θμια Ν Σερρών

Κύριοι Διευθυντές,

 Όπως σας είχαμε ενημερώσει, με προηγούμενη επιστολή μας, ο Όμιλος UNESCO Σερρών θέλησε, μετά την έγκριση του Παγκόσμιου Οργανισμού UNESCO, να εντάξει την Πόλη μας στο δίκτυο "Πόλη της μάθησης".
 Για τον σκοπό αυτόν, δημιούργησε το "Club robot kids" θέλοντας να βάλει την πόλη μας στο δρόμο της Τεχνολογίας του Μέλλοντος.
Εσείς γνωρίζετε, καλύτερα από εμάς, πως η δημιουργία δίνει τους νέους μας δύναμη, χαρά και αισιοδοξία για να ατενίσουν το μέλλον.
Ιδιαίτερα, ο Προγραμματισμός και η Ρομποτική θα δώσει μία άλλη διάσταση στη δημιουργικότητα των σύγχρονων νέων και θα τους οδηγήσει σε νέα και μοναδικά μονοπάτια.
 Στα πλαίσια των ανωτέρω θα υλοποιηθούν μαθήματα Προγραμματισμού και Ρομποτικής τις ημερομηνίες 23, 24 & 25 Ιουνίου 2016, ώρα 6:00μμ-7:30μμ, στο 1ο ΓΕΛ Σερρών (αφού ζητηθεί και εγκριθεί η απαιτούμενη άδεια).

Λόγω πίεσης των εξετάσεων και του τέλους του διδακτικού έτους, τα μαθήματα θα συνεχιστούν τον Σεπτέμβριο με τη νέα σχολική χρονιά, σε μεγαλύτερη έκταση και σε μόνιμη βάση.
Παρακαλούμε ενημερώστε τους μαθητές των σχολείων των Σερρών για το νέο ξεκίνημα της πόλης μας.
Υπεύθυνος καθηγητής  του προγράμματος για τον Όμιλό μας, το μέλος μας κ/ος Χρήστος Τριανταφύλλου καθηγητής Πληροφορικής του 1ου ΓΕΛ Σερρών.

Θα είμαστε στην διάθεσή σας,

Καίτη Εμμανουηλίδου                                     Δασκαλόπουλος Πέτρος

Πρόεδρος                                                           Γ Γραμματέας

Υγ
Για τον καλύτερο προγραμματισμό παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν  στο τηλ 6932755008 και στο mail  serres.for.unesco@gmail.com










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου